Last minute akcijska ponuda - pripremite svoje vozilo za ljeto!

Last minute akcijska ponuda - pripremite svoje vozilo za ljeto!

Od 01.07.2017. do 04.08.2017. godine u svim Q-Service servisnim centrima nađite servisne pakete i gume po akcijskim cijenama i spremni dočekajte godišnje odmore!

1. Dezinfekcija klima sustava

U našim servisima odradite dezinfekciju klima sustava vrhunskim Loctite Hygiene sprejom za samo 119kn! Uz to odradite i besplatan pregled filtera kabine, a ukoliko je zamjena filtera potrebna ostvarite dodatnih 20% popusta na filter kabine!

 

Zašto je važno redovito održavati klimatizacijski sustav u automobilu?

 

2. Vrhunske gume po akcijskim cijenama!

Gume su jedna od najvažnijih stavki na svakom automobilu. Kvalitetna i ispravna guma daje vozaču sigurnost da će prilikom kočenja i neočekivanih situacija vozilo se ponašati onako kako vozač očekuje.

Tijekom srpnja nudimo Vam vrhunske gume po akcijskim cijenama već od 243kn!

Brendovi u ponudi:

  • Continental
  • Hankook
  • Barum
  • Laufenn
  • Kingstar

Kako dobiti maksimum iz svojih guma?

 

3. Servis kočnica

Istrošene disk pločice ili kočioni diskovi deformirani uslijed djelovanja toplinskih i dinamičkih naprezanja direktno utječu na smanjenje sigurnosti svih putnika u vozilu. Pregled i zamjena kočionih disk pločica treba se odraditi svakih 45 000 – 60 000 km. Ukoliko Vam je potreban pregled ili zamjena iskoristite akcijsku ponudu u Q-Service servisnih centrima i ostvarite 25% na sve dijelove kočionog sustava

Kočnice - jedan od najvažnijih sustava u automobilu!

Zašto je bitno održavati kočnice?

 

4. Mali servis

Ukoliko još niste odradili mali servis za ovu godinu sad je pravo vrijeme, uz 25% popusta u svim Q-Service servisnim centrima! Naše stručno osoblje će pregledati Vaš automobil, napraviti zamjenu filtera i ulja i dati Vam savjete o pravilnom održavanju automobila! 

Zašto mali servis?