Predstavljamo vam visoko specijalizirani servis automobilskih i teretnih vozila - Autoservis Expirience

Predstavljamo vam visoko specijalizirani servis automobilskih i teretnih vozila - Autoservis Expirience

Autoservis Expirience (ASV Vedran) nalazi se na jednoj od glavnih prometnica grada Zagreba, Aveniji Većeslava Holjevca te uz sam bok tranzitnog sjecišta pravaca za zapadnu, sjevernu, istočnu i jugoistočnu Europu.

S obzirom na to da smo servis otvorili u sklopu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, i radno vrijeme nam je usklađeno s radom samog centra. Posjedujemo kompletno opremljen servisno prodajni prostor, suvremenog i modernog dizajna.

                

Uz veliku ponudu osnovnih, nudimo i određene prateće usluge autoindustrije. Održavamo i servisiramo veliki broj osobnih vozila te vozila privatnih i javnih poduzeća. Raspolažemo vrhunskim stručnjacima koji uz najmodernije uređaje mogu pružiti zadovoljavajuću uslugu servisiranja i održavanja svih vrsta motornih vozila. 

               

Nudimo Vam kompletnu uslugu održavanja auta, od servisa i vulkanizacije do pranja auta. Osim toga, možete nam se obratiti ako imate potrebu za vučnom službom ili auto dijagnostikom. Kod nas dobivate sve automehaničarske usluge na jednom mjestu.

 

Osnovne informacije:

Servis radi od pon-ned, od 9-21h

Jedini kompletan servis u trgovačkim centrima

Kompletna usluga - vučna, autopraona, limarija

Servis radi svim danima isto kao i trgovački centar (i praznicima ako centar radi)

 

Više o nama možete pronaći na sljedećim poveznicama:

https://expirience-asvvedran.wixsite.com/expirience-asvvedran

https://www.facebook.com/auto.expirience/