Ljetna Q-Service akcija

Ljetna Q-Service akcija

U periodu od 04.06. do 30.06.2018. posjetite naše Q-Service servisne centre i iskoristite broje popuste koji Vam se nude. Q-Service je najveća servisna mreža u Hrvatskoj s više od 80 servisa. U kvalitetu se nije teško zaljubiti!

 
 
 
  1. Dezinfekcija klime uz izmjenu filtera kabine

Za vrijeme ljetnih vrućina svima je bitna ispravnost klima uređaja . Mnogi vozači često nisu svjesni da neočišćeni klima uređaj mogu ozbiljno ugroziti njihovo ljudi.
Kako bi izbjegli takve slučajeve pripremili smo za Vas atraktivnu ponudu izmjenu filtera kabine za samo 119 kn + 30% popusta na filter kabine.

 

  1. Mali servis

Nemojte samo čekati  i bespomoćno promatrati druge kako pripremaju svoja vozila za ljeto! Iskoristite popust od 20% na mali servis i prepustite se našem stručnom osoblju koje će Vam rado pomoći pregledati vozilo, napraviti zamjenu filtera i ulja te Vas savjetovati kako održavati svoj automobil!

 

  1. Veliki servis

Veliki servis bi trebao biti sasvim jednostavna stvar kod redovnog održavanja automobila. U pravilu se obavlja nakon 90.000 do 120.000 prijeđenih kilometara ili nakon pet do sedam godina korištenja automobila.

U periodu od 04.06. do 30.06.2018. posjetite naše servise i iskoristite popust od 20 % na dijelove za veliki servis

 

  1. Servis kočionog sustava

Za sigurnost u prometu kočioni sustav je jednako važan kao i brza reakcija vozača. Redovnim pregledom i servisom otkloniti ćete mogućnosti mogućih nesreća na putu.
Ukoliko Vam je potreban servis kočionog sustava svakako posjetite jedan od naših Q-Servicea, iskoristite popust od 20 % na dijelove i uvjerite se u našu kvalitetu!

 

  1. Akcija ljetnih guma

Dolaskom viših temperatura itekako je nužno obaviti zamjenu zimskih guma ljetnima. Ljetne gume omogućuju bolje kočenje i imaju mnogo kraći zaustavni put od zimskih, jer puno bolje prianjaju uz cestu kada su temperature iznad 7° Celzijusa.
Ako ste među rijetkima koji još nisu obavili sezonsku zamjenu gume, pravo je vrijeme da nas posjetite i izaberete nešto iz asortimana najpoznatijih brendova guma po vrlo povoljnim cijenama.