Dočekajte zimu spremni!

Dočekajte zimu spremni!

Od 2.10. do 1.11.2017. godine u svim Q-Service servisima možete pronaći veliki izbor zimskih guma i akumulatora po akcijskim cijenama ili odraditi mali servis i provjeru antifriza po posebnim uvjetima!

1. Kontrola antifriza za 1 kunu!

Polako nam dolazi hladnije vrijeme i zima, te će naš automobil trebati pripremu kako nas ne bi izdao kad će nam biti najpotrebniji. Antifriz osigurava da se tekućina u hladnjaku motora neće zamrznuti, tj osigurava da neće doći do pucanja hladnjaka ili bloka motora.1. Kontrola antifriza za 1 kunu!

 

 

2. Mali i veliki servis

Uz 25% popusta u svim Q-Service servisnim centrima, odradite mali ili veliki servis! Naše stručno osoblje će pregledati Vaš automobil i odraditi sve potrebne radove kako bi Vaše vozilo spremno dočekalo zimske uvjete.

 

 

3. Akumulatori

Kroz cijeli mjesec listopad nađite veliku ponudu akumulatora po akcijskim cijenama u svim Q-Service servisima. Ne dopustite da vam vozilo stane kad bude najpotrebnije!

 

4. Zimske gume

Gume su jedan od najvažnijih dijelova automobila kad dođe do sigurnosti tijekom vožnje. U zimskim uvjetima povećava se trak zaustavljanja te se smanjuje vidljivost i važno je imati gume koje odgovaraju takvim uvjetima. Pripremite se za zimu uz široki izbor Continental, Barum, Laufenn, Hankook, Kingstar i Aplus  guma za sve tipove automobila.