Pink Wing

Pink Wing

Pet dana uživanja u ekskluzivnim automobilima, prelijepom krajoliku Jadranske magistrale, suncu, moru i brzini nisu mogli proći bez Q-Service mreže. S oduševljenjem smo s organizatorima Pink Winga partnerski sudjelovali na ovogodišnjem drugom izdanju Pink Wing eventa koji je imao početnu točku u Zagrebu, a završio u Šibeniku. Ekskluzivan event Pink Wing okuplja visoko pozicionirane poslovne ljude, vlasnike tvrtki, managere, sportaše i druge s trostrukim ciljem - ekskluzivni tretman, vrhunska zabava i odmor.

Karavana luksuznih vozila prošla je najljepšim dijelovima Hrvatske, a Q-Service mreža se s oduševljenjem odazvala kao jedan od sponzora eventa. Za sudionike, od kojih su većina Hrvati iz svijeta biznisa, pripremili smo „Pink Wing adrenaline day powered by Inter cars“ na stazi Grobnik. Osim uživanja u brzini i izazovima staze Grcobnik i driftu Marka Palijana, iskoristili smo priliku sudionike pobliže upoznati s načinom rada Inter Cars Hrvatske, Q-Service mrežom i FLEET programom upravljanja voznih parkova.

 

Okupljanje je počelo 14. lipnja ispred HNK u Zagrebu, a nakon partya zagrijavanja, 15. lipnja krenuli smo prema stazi na Grobniku gdje su sudionici imali priliku testirati krajnje granice svojih limenih ljubimaca. Istog dana u večernjim satima se uživalo u ljepotama Opatije, a sljedećeg dana ruta nas je vodila na jug Jadranskom magistralom kroz Senj i Karlobag sve do našeg odredišta u Šibeniku gdje su dva dana bila rezervirana za uživanje i networking.

 

Vozilo se pod strogo kontroliranom pratnjom policije, te sudionici nisu uzrokovali prometne gužve, a cijelu karavanu su pratili članovi Inter Carsa i Q-Service mreže kao tehnička pratnja. Moramo se pohvaliti i s dvije intervencije na eventu – što samo dokazuje da tim Q-Servicea ima rješenje za sve probleme.