Pink Wing i Q-Service

Pink Wing i Q-Service

Ove godine se održava drugi po redu Pink Wing, event koji osigurava jedinstveno iskustvo za 150 VIP entuzijasta o automobilima. Cilj ove jedinstvene karavane od 100-ak superluksuznih automobila biti će ponuditi vrhunski tretman i zabavu, iskustvo vožnje na trkaćim stazama i odmor za veliki broj direktora, poslovnih ljudi i sportaša. Kroz druženje i uživanje u automobilima prirediti jedinstvenu priču. Ove godine Q-Service će biti službena tehnička podrška za sva vozila u karavani!

Cijeli event će krenuti 14.06. ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje će posjetioci imati priliku vidjeti uživo vozni park kakav se rijetko ima priliku vidjeti. Karavana zatim kreće 15.06. ujutro iz Zagreba za Grobnik gdje će se sudionici imati priliku upoznati sa Q-Service i FLEET  tretmanom i svim pogodnostima koje im mi možemo ponuditi, kao i priliku da se utrkuju na stazi Grobnik. Po završetku adrenalinskog dana karavana odlazi u Opatiju na večer i zabavu.

Sljedeći dan će imati jedinstveno iskustvo vožnje po magistrali kroz Senj i Karlobag skroz do Šibenika. Tijekom cijelog puta karavanu će pratiti naš Q-Service kamion i SOS pomoć i osigurati da jedino na što se sudionici trebaju koncentrirati je trenutak. U Šibeniku će proći kroz grad na putu do D-Resorta gdje će imati glavni program, prije nego se sljedeći dan prebace na Obonjan.

Kao i prošle godine, uz zabavu i druženje događaj će imati i humanitarni karakter.

Pozivamo sve da dođete sutra pred Hrvatsko narodno kazalište, pogledate vozni park, popričajte s našim osobljem i otkrijte zašto je Q-Service najbolja opcija za sve vrste automobila!