Total Energies i QService proširuju suradnju

Total Energies i QService proširuju suradnju

Višegodišnja suradnja kompanija TotalEnergies i Inter Cars na europskoj razini, rezultirala je lokalnim partnerstvom koje podrazumijeva distribuciju TotalEnergies i Elf ulja i maziva u Hrvatskoj od strane Inter Cars Hrvatska d.o.o.

TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o, predstavništvo globalne multi-energetske kompanije TotalEnergies na tržištu Hrvatske i Inter Cars Hrvatska d.o.o, podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme, potpisali su u Zagrebu ugovor o formiranju mreže kobrendiranih servisa.

Pored doprinosa daljnjem rastu i razvoju poslovanja obje strane, cilj ove suradnje je da krajnjim korisnicima na jednom mjestu pruži kompletnu brigu o motornim vozilima koja podrazumijeva visokokvalitetne originalne proizvode kompanije TotalEnergies i servisnu uslugu po najvišim standardima Q-Service centara pod okriljem kompanije Inter Cars.

Projekt predstavlja nastavak kako višegodišnje suradnje između kompanija Inter Cars i TotalEnergies na europskoj razini, tako i lokalnog partnerstva koje podrazumijeva distribuciju TotalEnergies i Elf ulja i maziva u Hrvatskoj od strane Inter Cars Hrvatska d.o.o.

“Veoma smo zadovoljni činjenicom da su kvaliteta i pristupačnost naših proizvoda i usluga prepoznati na tržištu Hrvatske i da za njima postoji rastuća potreba. Potpisivanje ugovora o formiranju mreže kobrendiranih servisa s kompanijom Inter Cars otvara novo poglavlje u proširenju naše međusobne suradnje, ali i povećan obujam investicija kompanije TotalEnergies u ovoj zemlji”, izjavila je Priscilia Dubocage, generalna direktorica kompanije TotalEnergies za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije.

“Q-Service mreža uživa povjerenje svojih klijenata više od jednog desetljeća. Vjerujemo da je ovo partnerstvo odlična prilika da budemo korak bliže krajnjim korisnicima i pružimo im sigurnost u porijeklo i kvalitetu ulja i maziva koje servisi koriste za održavanje njihovih vozila” dodaje gđa Dubocage.

 

“U skladu s našom vizijom da budemo prepoznati kao lider u automobilskoj industriji po pitanju kvalitete usluga, dijelova i brige o klijentima, suradnja sa svjetski poznatim brendom kao što je TotalEnergies, kome vjeruju ne samo krajnji korisnici već i mnogi eksperti u industriji, kao što su proizvođači vozila, mehaničari i prestižni timovi u auto-moto sportu, umnogome doprinosi našem cilju da zauzmemo vodeću poziciju u Europi. Radujemo se nastavku suradnje i vjerujemo u vrijednost ovog poduhvata za naše klijente”, potvrđuje Mirko Rugle, generalni direktor kompanije Inter Cars d.o.o.

Q-Service najveći je lanac neovisnih servisa u Hrvatskoj koji obuhvaća 80 registriranih servisnih centara. Dio je međunarodnog lanca Quality Service sa više od 1500 servisnih centara na području Europe uz tradiciju servisiranja vozila dužu od 10 godina.

Partnerstva sa servisima su dio globalne strategije kompanije TotalEnergies kojom nastoji svoje standarde poslovanja približiti i primijeniti na lokalnim tržištima. Samo u Hrvatskoj u protekle tri godine TotalEnergies servisnom konceptu se pridružilo osam nezavisnih servisa, četiri automobilska i četiri kamionska.

Širenje servisne mreže predstavlja nedvosmislen izraz namjere kompanije da nastavi s investicijama kako u zemlji, tako i u regiji.