Euro Auto j.d.o.o.

Euro Auto j.d.o.o.

Tvrtka Euro Auto j.d.o.o. iz Zadra s prvim danima svibnja postala je punopravni član „Q-service“ mreže, najveće mreže servisa u Hrvatskoj.
Servis se nalazi u ulici Domovinskog rata 10, pored sportskog centra Višnjik i dvorane Krešimira Ćosića.

Servisni centar u potpunosti opravdava svoje ime pošto se radi o velikom, modernom i vrhunski opremljenom autoservisu.

                                 

Euro Auto djeluje na 660 m2 zatvorene površine gdje stručan tim od 11 zaposlenika može odgovoriti na sve izazove u pogledu održavanja i popravaka vašeg limenog ljubimca.

Kapacitet od 11 dizalica i radno vrijeme od 8-20 , subotom od 8-13, garantiraju da je termin moguće dobiti u najkraćem roku što je u današnje vrijeme postala rijetkost.

 

                                  

Uz redovno održavanje i popravak vozila od ostalih usluga možemo izdvojiti vulkanizerske usluge uključujući hotel za gume, punjenje i popravak klima sistema a u najskorije vrijeme biti će dostupna i optika vozila najmodernijim 3D uređajem kao i dijagnostika kočionog sistema tzv.„valjci“.

 

                                  

U samom centru moguće je napraviti i policu od automobilske odgovornosti kao i kupiti nešto iz asortimana trgovine autodijelova i opreme koja je dio servisnog centra. Plaćanje je moguće izvršiti i svim kreditnima karticama uz obročnu otplatu za Visa Premium i Diners kartice.

Posjetite Euro Auto, servisni centar koji ima odgovor na sve vaše probleme uz transparentne i prihvatljive cijene.