Edukacija za ugradnju vjetrobranskih stakala

Edukacija za ugradnju vjetrobranskih stakala

Početkom rujna u sklopu posebnih pogodnosti za QS mrežu, kao i proširenje palete usluga, pokrenuta je i besplatna edukacija partnera za uslugu zamjene vjetrobranskog stakla.

Edukacija je pokrenuta u suradnji s tvrtkom Laus Internacional, sa sjedištem u gradu Sveta Nedelja pokraj Samobora.   

Prva edukacija obavljena je krajem prošle godine u QS servisnom centru Autoservis Rudy iz Špišić Bukovice. Vjetrobransko staklo tom prilikom odrađeno je na modelu vozila Opelu Movano, na zadovoljstvo vlasnika vozila kao i samih kolega u servisu.

               

 

Druga edukacija održana je 20.01.2020 godine u QS servisnom centru Autoservis Otten iz Topuskog. Zamjena vjetrobranskog stakla obavljena je vozilu BMW serije 5. Nakon kratke i učinkovite pripreme vozilo je bilo pripremljeno za demontažu vjetrobranskog stakla. Konkretno vozilo bilo je opremljeno dodatnim senzorom za kišu, te je isti demontiran i pripremljen za ponovnu montažu na novo staklo.

               

 

Stakla koja se ugrađuju su proizvodi renomiranih europskih proizvođača kao što su Saint Gobain, Pilkington i Sekurit, koji su ujedno u većini slučajeva i prva ugradnja na vozila mnogih svjetskih proizvođača.

               

 

Cilj ovih edukacija je osposobiti QS servisne centre, da mogu pružiti i ovakav vid usluge strankama u svojim servisnim centrima. Samim time paleta usluge prema klijentima servisa se povećava što pridonosi zadovoljstvu klijenata i naviku da sve popravke vezane za svoje vozilo mogu ostvariti na jednom mjestu bez nepotrebnog traženja i gubitka vremena.