Riki Racing d.o.o. novi je član QS servisne mreže

Riki Racing d.o.o. novi je član QS servisne mreže

Ulaskom u razdoblje adventa, Q-service servisna mreža postavila je još jednu kuglicu na svoju ovogodišnju božićnu jelku. Riječ je o partneru iz mjesta prepoznatljivog po brdskim auto utrkama, grada Buzeta. I sâm vlasnik firme, gospodin Marin Nežić veliki je zaljubljenik i aktivni sudionik trka u Buzetu. Kako bi svoj hobi pretvorio u posao, 2013. godine započinje s obrtom za popravak motornih vozila.

Na površini od 2 000 kvadratnih metara, u sklopu poslovne zone, na adresi Sveti Ivan Dol 10 u Buzetu, na jednom mjestu posluju servis, trgovina i skladište.

               

 

Nekoliko je osnovnih pravca u kojima servis djeluje: održavanje motornih vozila, komunalnih strojeva, poljoprivredne mehanizacije te strojeva za kućnu upotrebu, trgovina dijelovima i opremom za motorna vozila, gume, ulja i maziva, usluge prijevoza vozila, pranje, priprema i organizacija vezani za tehnički pregled, trgovina poljoprivrednim strojevima, dijelovima i opremom.

               

Riki Racing je zastupnik nekoliko vrhunskih brendova: Husqvarna – motorne pile, kosilice, trimeri i oprema, Alto (Wap) – visokotlačni perači i oprema B&S – vrhunski benzinski 4T motori. U novoopremljenom servisu nude se sljedeće usluge:

               

  •  servis automobila, gospodarskih vozila i kamiona
  •  popravak motora, pogonskog sustava, ovjesa, kočnica i dr.
  •  zamjena i balansiranje guma
  •  održavanje i popravak klima uređaja
  •  diagnostika i popravak elektroničkih sustava na vozilu
  •  popravak i zamjena limarije te farova
  •  čišćenje i pranje (vanjsko i unutarnje)

Glavna snaga Riki Racinga su njegovi djelatnici koji uz veliko iskustvo, zalaganje i entuzijazam garantiraju vrhunski odrađen posao i zadovoljne stranke.