Širenje Q-Service servisne mreže

Širenje Q-Service servisne mreže

Krajem proljeća Q-Service mreža proširila se za 3 nova člana u naša dva najveća grada, u Zagrebu i Splitu. Radi se o servisima na frenkventnim lokacijama s višegodišnjim iskustvom i širokom paletom usluga. S ova tri servisna centra Q-service mreža je dosegla respektabilnu brojku od 84 servisna centra.

Autoservis 24 - Zagreb

Autoservis 24 otvoren je u siječnju 2006. na Kajzerici, kao jedan od prvih servisa koji je orijentiran prema kupcima. Nakon 13 godina uspješnog rada i stečenog iskustva, ove godine otvoren je i drugi servisni centar koji je postao član Q-service mreže. Servis se nalazi u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi i prostire se na 260 kvadrata servisnog prostora s velikim parkingom za stranke te ulazom i izlazom na Samoborsku cestu i Škorpikovu ulicu. Osim automehaničarskih radova servisni centar pruža također usluge autolimarije i autolakirnice, vučne službe, dijagnostike vozila, usluge osiguranja vozila i rent-a- cara.

Tim od 6 zaposlenih djelatnika osposobljen je za odgovaranje na sve vaše zahtjeve i s  potpunim povjerenjem im možete prepustiti brigu o vašem limenom ljubimcu. 

Osnovna ideja Autoservisa 24 je ponuda što kvalitetnije usluge u što kraćem roku.

                  

 

Auto Ema - Zagreb

Auto Ema je novootvoreni servini centar kojeg s velikim entuzijazmom vodi vlasnik firme g. Robert Rendulić. U vrlo kratkom roku servisni centar ispunio je sve potrebne standarde kako bi pristupio Q-service mreži i samim time postao punopravni član.

Servisni centar nalazi se u Gornjem Vrapču, udaljen oko 1 km od Ilice, u Vrapčanskoj ulici na broju 98.

Auto Ema u ponudi ima široku paletu usluga od autoservisa, punjenja klime, vulkanizacije i optike.

Servisni centar ima i uslugu ručne autopraonice i kemijsko čišćenje vozila. Uza sve to na parkingu servisnog centra nalazi se i flota od 30 tak rabljenih vozila s garancijom spremnih za prodaju.

                  

 

Auto servis Marko  - Split

Servisni centar ima dugogodišnju tradiciju u održavanju motornih vozila, a specijaliziran je za vozila VW grupacije. Centar se nalazi na jednoj od najprometnijih ulica, Kralja Držislava na broju 53, neposredno uz Audi centar. AS Marko djeluje i na drugoj obližnjoj lokaciji Stobrečka 2B gdje uz osnovno održavanje možete napraviti i test kočionog sistema. Na 500 kvadrata servisnih centara možete dobiti i uslugu punjenja klime, optike, vulkanizacije, dijagnostike, vučne službe, hotela za gume te rent-a-car. Mladi tim od 10 zaposlenika spreman je odgovoriti na sve vaše zahtjeve.