4. Zagrebački obrtnički sajam

4. Zagrebački obrtnički sajam

Od 3.4. - 5. 4. 2019. na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu br. 7. se održava 4. Sajam obrtničkih zanimanja.

 

Uz pregršt obrtnika (kao što su modni dizajneri, vizažisti, dizajneri 3D reklama, cvjećari i mnogi drugi) na sajmu se predstavlja i Elektrostrojarska obrtnička škola (ESOS) s četiri zanimanja: automehatroničar, automehaničar, autoelektričar i autolimar.

 

ESOS je pripremio vrlo zanimljiv štand opremljen opremom s WorldSkills natjecanja, među kojom se nalaze četiri kutije s ladicama ispunjenim najnovijim alatom te dizalica iz ponude tvrtke Inter Cars. Svi predstavnici škole također su obučeni u našu Q-Service radnu odjeću visoke kvalitete.

 

Štand je posjetila ekipa RTL televizije koja je snimala događanja na samom štandu i oko njega, te intervjuirala učenike ESOS-a i na kraju samog ravnatelja, g. Delača.

  

Štand je posjetio i gradonačelnik Zagreba, g. Milan Bandić koji je asistirao učenici ESOS škole u zavrtanju  vijka na jednom od dvaju izloženih motora.

 

Uz vješte učenike i mentore možete se okušati u odvijanju vijaka motora ili zamijeni guma na autu, kao i brojnim drugim svakodnevnim automehaničarskim zahvatima.