WorldSkills 2019

WorldSkills 2019

„Od 26. – 28. ožujka 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu je održano Državno natjecanje učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2019., najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe. Oko 450 najboljih učenika strukovnih škola natjecalo se u više od 40 strukovnih disciplina.

 

     

Srednja Elektrostrojarska obrtnička škola (ESOS) u suradnji s Q-Service mrežom bila je domaćin ovog događaja u čak dvije discipline:

1.     Automehatronika

2.     Električne instalacije

    

„Natjecanje je što se tiče našeg domaćinstva bilo besprijekorno organizirano za što smo dobili pohvale od svih škola koje su bile na natjecanjima u disciplinama koje smo organizirali. Sve to ne bi bilo moguće bez potpore našeg sponzorskog partnera, tvrtke Inter Cars i njihove Q-Service mreže, ne samo zbog izdašnog sponzorstva (radna odjeća za sve natjecatelje, alati, autodizalica, Q-Service automobil te nagrade za prvo mjesto – putovanje u Vodnjan na Show Car školovanje), već i zbog srdačnosti i susretljivosti cijele Q-Service ekipe.“ izjavio je nakon natjecanja g. Anto Delač, ravnatelj Elektrostrojarske obrtničke škole.

                                                     

„Na kraju, ali ne manje važno, treba spomenuti i uspjeh naših učenika koji su u obje discipline koje smo organizirali osvojili drugo mjesto (srebro zlatnog sjaja).“, zaključio je ravnatelj škole.